Qui som

Les Escoles de Dansa Mònica Escribà van ser creades l’any 2004 amb molta il.lusió i esforç per tal de poder oferir un ensenyament de gran qualitat per a totes les edats i nivells:

  • amè i divertit però a la vegada estricte i disciplinat pels més menuts perquè en aquestes edats tan primerenques de creixement personal és molt important la correcció postural per tal d’assegurar un bon creixement en perfectes condicions.
  • combinant l’aprenentatge i la diversió pels qui volen disfrutar de la dansa a nivell amateur
  • d’alt rendiment per tots aquells que volen assolir un nivell professional.

Escoles de Dansa on impartim diferents estils: Dansa-jazz, Clàssic, Balls de saló, Salsa, Swing (Lindy Hop,Claqué…), Hip Hop, Funky, Comercial dance, Acrobàcies, Contemporani, Sevillanes, Flamenc, Country, Zumba… i també classes de Fitness    

Totes les classes són grups reduïts per tal de poder garantir una atenció personalitzada i de qualitat, amb el professorat titulat. A més, d’oferir a l’alumnat diferents actuacions al llarg del curs per tal que puguin mostrar la feina apresa. 

 També classes de reciclatge per professionals. A més, tenim borsa de treball amb la nostra Companyia de Dansa professional (Glamour Show) pels nostres alumnes de nivell avançat. 

 

Tenim dues seus a Sabadell:

 

Mònica Escribà
Dansa Jazz, Clàssic, Hip Hop, Balls de Saló, Salsa, Lindy Hop i Fitness
Laia
Secretaria i recepció Iniciació a la dansa i Gimnàstica Rítmica

 

 

error: Content is protected !!